Avkoppling i form av fiske

God förmiddag gott folk! Idag hade jag tänkt prata om en fiskeresa som jag åkte på för ett tag sedan med företaget LO’s Vildmarksfiske. Jag ville fiska på en ny plats och tyckte den här resan passade perfekt för det, jag skulle även vilja dela med mig av den till er.

Under flera år har jag haft ett intresse för fiske, det kom i samband med att jag började umgås med en ny kompis som själv älskade att fiska. Jag följde med honom ut och fiskade ett par gånger och kände fort att det var något för mig. Efter det har jag fortsatt att fiska med honom men jag har även fiskat en hel del på egen hand. När jag för några veckor sedan hörde talas om det här företaget och deras fiskeresa blev jag genast intresserad, det kändes som en resa för mig. Eftersom jag älskar att hitta nya platser att fiska på kändes det helt enkelt bara som att resan var skapad för mig, jag kände ett behov av att åka med på den. Någon vecka senare följde jag med dem på deras fiskeresa, och det var något av det bästa jag har gjort. Det var väldigt roligt och jag träffade några nya människor som brann för fiske lika mycket som jag, det var skönt att vi kunde sitta och prata om det när det var lugnt. Hela resan var avkopplande och väldigt behövlig, i min stressiga vardag är det skönt att komma iväg och bara ta det lugnt genom att fiska. Slutligen skulle jag vilja råda er andra fiskeintresserade att också åka med på en fiskeresa med det här företaget, det är något jag kan rekommendera till alla som älskar att fiska.